Πανερυθραϊκός: Συμμετοχή των Γιάννη Ιωαννίδη και Μιχάλη Μπότση με τους Rising Stars στο Final-8

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει απρόσκοπτα στην ανάδειξη του αναπτυξιακού του πλάνου, με στόχο τη διασφάλιση του μέλλοντος του ελληνικού μπάσκετ, κάτι που φάνηκε και στο τουρνουά των Rising Stars της ΕΟΚ, όπου αγωνίζονται οι κορυφαίοι του αύριο.

Η ομάδα μας σημείωσε «διπλή» παρουσία στο τουρνουά το Σαββατοκύριακο (4-5/3), που μας πέρασε, καθώς οι αθλητές μας Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης αγωνίστηκαν με τη μεικτή ομάδα των Rising Stars Νότου και Βορρά στο Promitheas Park.

Με την παρουσία των δύο παικτών μας από τους U18 Reds, η μεικτή Νότου και Βορρά των Rising Stars επικράτησε με 70-62 του Ολυμπιακού το Σάββατο (4/3) και έπαιξε την ίδια μέρα με τον Παναθηναϊκό, χάνοντας με 88-81 αλλά έχοντας σημειώσει εξαιρετικά ανταγωνιστική παρουσία. Την Κυριακή (5/3), νίκησε το Περιστέρι με 85-62 κι έκλεισε την φάση αυτή της διοργάνωσης με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Στην ομάδα αυτή είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν οι δύο αθλητές μας, δείχνοντας πως το αύριο του Πανερυθραϊκού και του ελληνικού μπάσκετ είναι ήδη εδώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.