ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 58-66 (7η Αγωνιστική U17 Whites)

7η Αγωνιστική U17 Whites (Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ) – 15ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 58-66

Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, που αυτή τη φορά ωστόσο δεν συνδυάστηκε με νίκη, πραγματοποίησαν οι U17 Whites του Πανερυθραϊκού μας, οι οι οποίοι ηττήθηκαν από τον ΓΣ Βριλήσσια Β’ με 58-66, για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας, η οποία υπενθυμίζουμε ότι φέτος αγωνίζεται με αντιπάλους μεγαλύτερους κατά 1 ή 2 χρόνια, προκειμένου να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, έπιασε αρκετά ικανοποιητική απόδοση, παρά τις πολλές απουσίες, ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα δεκάλεπτα και είχε μεγάλη σταθερότητα στο παιχνίδι της, χωρίς λάθη. Όμως, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και έβρισκαν πάντα λύσεις, καταφέρνοντας να διατηρούν συνεχώς -μικρό έστω- προβάδισμα. Έτσι, τα Βριλήσσια ήταν εκείνα που κατέκτησαν στο τέλος το ροζ φύλλο, με τα παιδιά μας πάντως να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, τα δύο χαμένα λέι-απ στον αιφνιδιασμό, στα τελευταία κρίσιμα δύο λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Πανερυθραϊκός μείωσε στους 4 πόντους, πιθανότατα να άλλαζαν τη μοίρα του παιχνιδιού…!

Λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, αυτό το Σαββατοκύριακο οι U17 Whites του Πανερυθραϊκού δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την 8η Αγωνιστική να έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα, όπου η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον Βριλησσιακό Β’, το απόγευμα του Σαββάτου 23/11, στις 18:30 (ανοικτό γήπεδο οδού Ολύμπου).

Δεκάλεπτα: 16-22, 33-40, 41-51, 58-66

Διαιτητής: Αλεξόπουλος

Πανερυθραϊκός Whites (Πιτσινός, Λαούδης): Κούρτας 16 (1), Λαμπρόπουλος 10 (1), Κοντόπουλος 9, Χαρμπ 10 (1), Τσάδαρης 6, Μαρνιέρος, Τασσιόπουλος 1, Κουραχάνης 6, Φωτόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.