Πανερυθραϊκός: Στο πλευρό του ο Όμιλος Ευρωκλινικής για 4η συνεχόμενη χρονιά

Συνεχίζουμε χέρι-χέρι!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Όμιλο Ευρωκλινικής για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, με την κορυφαία ιδιωτική κλινική να συνεχίζει να παρέχει τις ιατρικές της υπηρεσίες στο σύλλογό μας.

Η Ευρωκλινική Αθηνών στοχεύει πάντοτε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης. Η διαρκώς ανοδική πορεία και η εδραίωσή του Ομίλου, ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας, οφείλεται πρωτίστως στο ανθρώπινο δυναμικό του και στην ασθενοκεντρική του προσέγγιση.

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής λοιπόν, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι του Πανερυθραϊκού, παρέχοντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του, τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής, μέσω του Ιατρού Ορθοπεδικού Φώτη Τσούκα, Διευθυντή Ορθοπεδικού της Ευρωκλινικής Αθηνών με εξειδίκευση στη ρομποτική-αρθροσκοπική χειρουργική, για την ανδρική ομάδα, τους U18 Reds και τους U18 Whites, καθώς και του Ιατρού Ορθοπεδικού Θωμά Σαρλικιώτη, Διευθυντή του Ορθοπεδικού τμήματος Η’ της Ευρωκλινικής Αθηνών και Διευθυντή του Ορθοπεδικού στην Ευρωκλινική Παίδων, για τους U16 Reds και τους U15 Reds.

Πανερυθραϊκός και Όμιλος Ευρωκλινικής συνεχίζουν χέρι χέρι για την παροχή των κορυφαίων υπηρεσιών υγείας στους αθλητές της ομάδας μας, εξασφαλίζοντας και από αυτό τον τομέα το σήμερα και το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός ΑΣ: Η δράση του Σαββατοκύριακου (27-28/4) στα τμήματα υποδομής

Δράση για τέσσερα τμήματα με παράλληλη παρουσία στο τουρνουά του Λουτρακίου Δράση σε σημαντικό κομμάτι της Ακαδημίας του Πανερυθραϊκού υπήρξε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο (27-28/4),

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.