Πανερυθραϊκός-Έσπερος Λαμίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 76-72 του Εσπέρου Λαμίας για την 5η αγωνιστική της Elite League. Μετά την αναμέτρηση, οι προπονητές των δύο ομάδων, Δημήτρης Χουχουλής (Πανερυθραϊκός) και Γιάννης Σοφογιάννης (Έσπερος Λαμίας) τοποθετήθηκαν σχετικά με όσα έγιναν στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής».

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Χουχουλής: «Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι αυτές, που είδαμε στο τέλος του αγώνα με τον Έσπερο. Το να κερδίζεις επτά λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με 13 πόντους δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι έχεις κερδίσει, αλλά κι εμείς κάναμε λάθη, για να επιστρέψει ο Έσπερος. Δεν προσεγγίσαμε καλά κάποιες φάσεις σε επίθεση και άμυνα, αν και παίζαμε πολύ καλά ειδικά στην άμυνα έως ένα σημείο, δημιουργώντας ασφυξία στον αντίπαλό μας. Πληρώνουμε αυτά τα κενά διαστήματα λόγω του γεγονότος, ότι είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα, κάτι που είναι αλήθεια και όχι δικαιολογία. Είναι δουλειά δική μου και των συνεργατών μου να το δουλέψουμε και δουλειά των παικτών να μπουν σε μια άλλη λογική από αυτή, που είχαν σε προηγούμενες ομάδες τους, καταφέρνοντας να γίνουμε το ταχύτερο δυνατό ένα ομοιογενές σύνολο. Έχουμε περάσει προετοιμασία επτά εβδομάδων μόλις και, συνολικά, είμαστε 11 μαζί με τα παιχνίδια. Νομίζω πως είναι θετική η κατεύθυνσή μας και στο ματς αυτό ελέγξαμε την κατάσταση, ήμασταν ψύχραιμοι στις βολές στο τέλος και μπορεί να έκλεισε η διαφορά, αλλά ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει μια καλύτερη άμυνα, μετά το τρίποντο του Θεοδώρου, αλλά μείναμε στους πανηγυρισμούς και δεν είχαμε συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχθούμε ένα παιδαριώδες τρίποντο, που έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Έσπερο. Όλα πήγαν καλά, όμως, και συνεχίζουμε για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς».

Για τις λύσεις από διάφορους παίκτες: «Πρέπει να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν κι εκείνοι. Είναι το πιο σημαντικό. Ο Παπαδημητρίου με ξέρει και τον ξέρω, επομένως βγαίνει από αυτή την εξίσωση, αποτελώντας ένα σημαντικό παίκτη μας, που είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Ο Κορκόντζελος, ο Μπαζίνας και τα υπόλοιπα παιδιά που έδωσαν λύσεις σε αυτό το ματς είναι, που πρέπει να μάθουν τη δική μας διαδικασία, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά».

Γιάννης Σοφογιάννης: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και μείναμε πίσω στο σκορ στη συνέχεια. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δε σου πάνε καλά και άλλα πράγματα, καθώς χρειάζεται και ο παράγοντας της τύχης, όπως και φάσεις, όπου μπορεί να έχεις παράπονα και να είναι καθοριστικές. Παράπονα, βέβαια, δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά όλα αυτά είναι πράγματα, που συντελούν στο να χαθεί το ματς σε ένα σουτ, ή ένα ριμπάουντ. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο ματς και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θεωρώ, ότι στην φάση του Μπρούερ έχει γίνει λάθος από τους διαιτητές, χωρίς να υπονοώ πως έχει γίνει σκόπιμα, ωστόσο σε ένα βαθμό κρίνει και το ματς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.