Φινάλε με συγκινήσεις στην Buzzer Beater Day 2023!

Μια στιγμή αξέχαστη για μικρά και… μεγάλα παιδιά!

Μια ακόμη υπέροχη χρονιά για το σύλλογό μας είχε το φινάλε που της άξιζε! Ο Πανερυθραϊκός, μετά το κλείσιμο των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, προχώρησε στην ολοκλήρωση της σεζόν με την Buzzer Beater Day 2023, σε μια λαμπερή εκδήλωση με πολλά χαμόγελα, δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Οι γονείς και οι αθλητές των τμημάτων του σωματείου μας που γέμισαν το «Στέλιος Καλαϊτζής» συμμετείχαν ενεργά στην εορταστική ατμόσφαιρα για το κλείσιμο της χρονιάς. 

Ο Μιχάλης Χατζόπουλος όπως και ο Σπύρος Γριβέας εκ μέρους του ΔΣ μίλησαν στο κοινό κάνοντας και μια ιστορική αναδρομή, ενώ τον αγωνιστικό απολογισμό έκανε ο προπονητής μας, Δημήτρης Χουχουλής.

Στις τιμητικές βραβεύσεις Imagine Believe Achieve, το γήπεδο χειροκρότησε θερμά σε μια συγκινητική στιγμή, τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου τον κ. Γιώργο Ρηγούτσο, ο οποίος κατά την βράβευση του από τον κ. Χατζόπουλο, απευθύνθηκε στα παιδιά και στους γονείς.

Τιμώμενα πρόσωπα ήταν επίσης δύο δικά μας παιδιά οι Γιώργος Βαρδής και Στέφανος Χαλάτσης για τα βραβεία εκπαιδευτικής και αθλητικής αριστείας, αντίστοιχα ενώ ομάδα της χρονιάς αναδείχθηκε η U14 Reds για την 3η θέση στο Final Four της ΕΣΚΑ. Τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους από τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας Τάσο Καλλιανιώτη.

Στη συνέχεια πέρασαν στην κεντρική σκηνή για τα αναμνηστικά τους και τις καθιερωμένες φωτογραφίες οι αθλητές (μαζί με τους προπονητές τους) όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας, η οποία μετρά 271 παιδιά και η δουλειά συνεχίζεται! Μόνο υπερηφάνεια αισθανόμαστε για όλα τα παιδιά μας.

Φτάνοντας  στο τέλος της εκδήλωσης η αγωνία για όλους όσους  είχαν από έναν λαχνό κορυφωνόταν, για το ποιος θα κερδίσει το Laptop Dell Vostro 3500 αλλά και όλα τα υπόλοιπά δώρα που κληρωθήκαν. Ο Διοικητικός Διευθυντής του Πανερυθραϊκού, Διονύσης Κατσιώτης, ανέλαβε την διαδικασία της κλήρωσης και στον λόγο του εξήρε την προσφορά και την σπουδαιότητα της ψυχολόγου, Αλεξάνδρας Μιχοπούλου, στην Ακαδημία.

Η αγωνία με τους μαγικούς λαχνούς έλαβε τέλος και οι νικητές, ορισμένοι από τους νεαρούς μας αθλητές, πήραν με πολύ χαρά τα δώρα τους μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Η εκδήλωση, όμως, δεν τελείωσε εκεί! Για επίλογο στην όμορφη εκδήλωση Buzzer Beater Day, οι μπαμπάδες αποφάσισαν να… διδάξουν μπάσκετ παίζοντας στους αγώνες του Family Day, συμβολικά, προσφέροντας και από τη δική τους πλευρά όμορφες εικόνες.

Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε μια εκδήλωση αξέχαστη για μικρά και… μεγάλα παιδιά, ανανεώνοντας όλοι το ραντεβού πλέον για τις επόμενες μπασκετικές στιγμές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.