Ο Πανερυθραϊκός είσαι εσύ, είμαστε όλοι μαζί!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ, στο πλαίσιο του να προσφέρει στους φίλους του την καλύτερη δυνατή εμπειρία του συλλόγου, προχωρά διαρκώς σε ενέργειες, που θα ενισχύσουν αυτό το βίωμα στο πλευρό του.
Κάπως έτσι, προσφέρουμε σε συνεργασία με την GSA Sport τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μας να συμμετέχουν στο Black Week Challenge του Πανερυθραϊκού. Προμηθευτείτε και φορέστε τη μαύρη long sleeve μπλούζα σε περιορισμένη έκδοση (Limited Edition), βγάλτε τη δική σας selfie και ζήστε την κάθε στιγμή ως μέλος του Πανερυθραϊκού. Όσοι, μάλιστα, προμηθευτούν αυτή την μπλούζα, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τον Πανερυθραϊκό στον αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου 2023, με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την Elite League. Αρκεί μόνο να βγάλετε μια selfie και να την ανεβάσετε στους λογαριασμούς σας στα social media με το tag @panerythraikosbc (Ιnstagram), @Πανερυθραϊκός B.C (Facebook) έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ: Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής»
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δευτέρα – Παρασκευή 16.30 – 19.30, Σάββατο από 9.00 – 12.00 και κατά τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα με τον Τρίτωνα (20/11, 15:00)
Η… πανερυθραϊκή Black Week ισχύει μέχρι την επόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, για να ζήσετε την εμπειρία. Ο Πανερυθραϊκός είσαι εσύ, είμαστε όλοι μαζί!