Δύο χώρες, ένα πάθος!

Εκλεκτοί επισκέπτες με κοινό την αγάπη για το μπάσκετ

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχαν το περασμένο Σάββατο (18/2) οι U13 Reds και οι U14 Reds του Πανερυθραϊκού, που υποδέχθηκαν στο Basketaki Arena εκλεκτούς επισκέπτες, με τους οποίους κοινός παρονομαστής είναι το πάθος για το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, τα δύο τμήματα από την Ακαδημία μας φιλοξένησε το μπασκετικό σχολείο «Here You Can-Di Bella Basket School» από την Ιταλία, που επίσης ήρθε να αγωνιστεί με παιδιά γεννημένα το 2009 και το 2010.

Ο Πανερυθραϊκός έδωσε δύο φιλικά με την ιταλική Ακαδημία, το ένα στις 9:15 το πρωί με τους U14 Reds και το άλλο στις 10:50 με τους U13 Reds, με το κύριο μήνυμα να είναι η διάδοση της αγάπης για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, που μπορεί να ενώσει όλες τις χώρες.

Τα παιδιά των δύο Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι, με τους υπευθύνους τους παράλληλα να διαθέτουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το μπάσκετ και την κουλτούρα, που καθεμία ακολουθεί.

Ο Πανερυθραϊκός ευελπιστεί, ότι σύντομα θα επισκεφθεί επίσης τη γειτονική χώρα και ευχαριστεί το «Here You Can-Di Bella Basket School» για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Το μπάσκετ υπάρχει μόνο για να ενώνει και δεν έχει σύνορα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.