ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 59-43 (3η Αγωνιστική U13 Reds)

3η Αγωνιστική U13 Reds (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ 2006) – 1ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 59-43

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε και πάλι από νικηφόρο αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν οι U13 Reds (Παμπαίδες Β’ 2006) του Πανερυθραϊκού μας, η νικηφόρα πορεία των οποίων συνεχίστηκε και απέναντι στην Ακαδημία Αθηνών, με την ομάδα μας να επικρατεί με 59-43, για την 3η Αγωνιστική του Τουρνουά!

Τα παιδιά μας είχαν ξανά συνεπέστατη παρουσία τόσο αμυντικά (παίρνοντας πολύ καλό βαθμό και στην ατομική και στην ομαδική άμυνα), όσο και επιθετικά, με τον Πανερυθραϊκό να μας χαρίζει όμορφο θέαμα, με γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ σε ακόμη ένα παιχνίδι. Μάλιστα, όπως πάντοτε, η ομαδικότητα δεν περιορίστηκε μόνο εντός παρκέ, καθώς ο πάγκος της ομάδας μας ήταν πάλι… ο έκτος παίκτης, με τους προπονητές μας, Θάνο Νούση και Αλέξανδρο Δρυμαλίτη, να χρησιμοποιούν εκ νέου το μέγιστο αριθμό αθλητών που δικαιούνται βάσει κανονισμού (15).

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπαρχει αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω της Εθνική μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου, με το επόμενο παιχνίδι των U13 Reds (Παμπαίδες Β’ 2006) του Πανερυθραϊκού να έχει οριστεί για το μεσημέρι του μεθεπόμενου Σαββάτου 2/11 στις 14:15, όταν η ομάδα μας θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με το Κολλέγιο Ντερή (Deree), στο κλειστό του Deree.

Οκτάλεπτα: 14-11, 22-21, 34-26, 53-39, 59-43

Διαιτητής: Αλεξόπουλος

Πανερυθραϊκός (Νούσης, Δρυμαλίτης): Παππάς, Καπετανάκης, Μακρόπουλος, Γκέρτσος, Μπρατάκος, Θεοδοσιάδης, Ολύμπιος, Κόντης, Κροντηράς, Αντωνάκης, Γεροντάκης, Ζέρβας, Τοκούρογλου, Τζιάνο, Καλαβρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.