Ζήσε μαζί μας μοναδικές στιγμές στην Ακαδημία του Πανερυθραϊκού!

Σας περιμένουμε!

Είναι η ώρα να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές στην Νέα Ερυθραία! Η Ακαδημία του Πανερυθραϊκού μας είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί για ακόμη μια σεζόν, ώστε να ζήσετε τις πιο σπουδαίες εμπειρίες με το να γίνετε μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Ο Πανερυθραϊκός, πιστός στο όραμά του για τη δημιουργία μιας από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας και εξελίσσοντας τους νεαρούς αθλητές μέσω ενός μοντέλου μαζικού πρωταθλητισμού, με στόχο το αύριο του συλλόγου και του ελληνικού μπάσκετ, ανοίγει ξανά την αγκαλιά του.

Η ομάδα μας καλεί όλα τα παιδιά, γεννημένα από το 2006 έως το 2019, να γίνουν μέρος του οράματος του Πανερυθραϊκού, δηλώνοντας συμμετοχή και κερδίζοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ακαδημία μας. Σας περιμένουμε!

Τι προσφέρει η Ακαδημία του Πανερυθραϊκού

Το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6200024, 693 6333447

Email: pasbc@otenet.gr | info@panerythraikosbc.gr

Ημέρες & Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Παρασκευή 16:30-19:30 & Σάββατο-Κυριακή 09:00-12:00

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.