Πανερυθραϊκός: Με τη λάμψη ενός διεθνούς «άσου» η αρχή του Ιουλίου στο 31ο Navarino Basketball Summer Camp

Απόλυτα επιτυχημένη και η τρίτη εβδομάδα

Το 31ο Navarino Basketball Summer Camp συνεχίζει απρόσκοπτα και με πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς αθλητές του Πανερυθραϊκού, οι οποίοι, είτε στα πρωινά είτε στα απογευματινά τμήματα, δε σταματούν με στόχο την περαιτέρω εξέλιξή τους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, με την νέα σεζόν να πλησιάζει σύντομα.

Ο Δημήτρης Χουχουλής και το τεχνικό του επιτελείο βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών μας, δείχνοντας το δρόμο για την ουσιαστικά τους βελτίωση, για να μπορέσουν στο μέλλον να αποτελέσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες εντός κι εκτός παρκέ. Η πρώτη εβδομάδα, δε, του Ιουλίου και τρίτη συνολικά του 31ο Navarino Basketball Summer Camp κύλησε με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας αυτής, στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» βρέθηκε ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού, που αποτελεί στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας, Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος αποτέλεσε το εκλεκτό πρόσωπο της εβδομάδας στο 31ο Navarino Basketball Summer Camp.

Ο άλλοτε παίκτης των Πανιωνίου, ΑΕΚ, Κολοσσού και Περιστερίου, καθώς και μέλος της Εθνικής μας από τις νεότερες ηλικιακές κατηγορίες, μέχρι τη σημερινή σταθερή του παρουσία στην Εθνική Ανδρών, μίλησε για τις προκλήσεις ενός αθλητή, ώστε να παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και εξήγησε τη σημασία της καθημερινότητάς του, για να φτάνει στην καλύτερη δυνατή του απόδοση στο παρκέ. Η παρουσία του, φυσικά, σκόρπισε χαμόγελα στους νεαρούς φίλους του Πανερυθραϊκού, παίζοντας μαζί τους, απαντώντας στις πολλές ερωτήσεις τους, μοιράζοντας αυτόγραφα και προσθέτοντας μια ακόμη όμορφη στιγμή στο 31ο Navarino Basketball Summer Camp.

Στο τέλος, ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, μοίρασε αυτόγραφα και η ομάδα μας τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, δίνοντάς του αναμνηστικά δώρα μέσω της υπεύθυνης Marketing & Sponsorship, Φωτεινής Λαγού. Με την ευκαιρία αυτή, ο Πανερυθραϊκός ευχαριστεί εκ νέου τον Δημήτρη για την παρουσία του στο 31ο Navarino Basketball Summer Camp.

Το 31ο Navarino Basketball Summer Camp συνεχίζεται απρόσκοπτα με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις εν όψει της τρίτης εβδομάδας (10-14/7), που έρχεται.

IMAGINE, BELIEVE, ACHIEVE!

Δείτε στιγμές από την τρίτη εβδομάδα του Camp και την επίσκεψη του Δημήτρη Μωραΐτη:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.