Οι «OPEN DAYS» του Πανερυθραϊκού BC σας περιμένουν και φέτος!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανερυθραϊκός BC ανοίγει τις πύλες του, προκειμένου να σας υποδεχθεί στη μεγάλη μπασκετική μας Οικογένεια, μέσα από την καινοτομία των «OPEN DAYS»!

Προσκαλούμε, λοιπόν, όσους αθλητές είναι γεννημένοι από το 2004 μέχρι το 2006 (Έφηβοι-Παίδες), αλλά και τους γονείς τους, για να γνωριστούμε από κοντά και να μάθετε όλα όσα επιθυμείτε για το Όραμα, τη φιλοσοφία και τις αρχές του Συλλόγου μας, μέσα από το πρωτοποριακό Πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού και πάντοτε τηρώντας αυστηρά τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Όποιος επιθυμεί, μάλιστα, θα μπορεί να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή της Εφηβικής μας ομάδας, Χρήστου Ασημακόπουλου, ο οποίος θα σας περιμένει για… πολύ μπάσκετ, δύο φορές την εβδομάδα!

«OPEN DAYS» are on the way…! 🚩

Σας περιμένουμε, για να γίνετε οι αυριανοί πρωταγωνιστές της ανδρικής μας ομάδας και να εκπληρώσουμε τα μεγαλύτερά μας όνειρα! Γιατί ΜΑΖΙ σίγουρα θα φτάσουμε ακόμη ψηλότερα!

Ελάτε, λοιπόν, να γνωριστούμε από κοντά, αφού… TOGETHER WE RISE!

☎️ Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  210 6200024  &  693 6333447
📧 E-Mail:  pasbc@otenet.gr  &  info@panerythraikosbc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.