Ο Πανερυθραϊκός εξελίσσεται με την ITelSys!

Με μεγάλη χαρά, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ καλωσορίζει την εταιρεία τεχνολογίας δικτύων ITelSys, η οποία την προσεχή σεζόν 2020-2021 θα βρίσκεται στο πλευρό μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά, με την πολύτιμη στήριξή της, στη συνεχιζόμενη εξέλιξη του Συλλόγου μας!

#TogetherWeRise

ℹ️  About ITelSys

Η ITelSys GmbH είναι System Integrator εταιρεία με έδρα το Αμβούργο και παρουσία στον Καναδά και στην Ελλάδα. Σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις επικοινωνίας στον μεταλλευτικό και ναυτιλιακό κλάδο.

Στον μεταλλευτικό κλάδο αναπτύσσει εφαρμογές κυρίως για την διαχείριση και βελτίωση της κίνησης των φορτηγών σε υπόγεια μεταλλεία (Underground Traffic Management System, UTMS).

Αξιοποιεί νέες πρωτοποριακές ασύρματες τεχνολογίες δικτύου, βάσεις δεδομένων, τη σχεδίαση, ενοποίηση και ανάπτυξη εφαρμογών με εντυπωσιακά αποτελέσματα διαχείρισης, σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τα μεγέθη του έργου.

Δημιουργεί πολλαπλά οφέλη, όπως την αύξηση παραγωγής του μεταλλεύματος, καλύτερο προγραμματισμό όλων των αναγκών, αλλά και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των δεικτών, σύμφωνα με τις ανάγκες του μεταλλείου.

Είναι, επίσης, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης με μεγάλες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας όπως η Supermicro servers και η Advantech Embedded Computers.

Συγκεκριμένα, στην ποντοπόρο ναυτιλία χρησιμοποιεί τα άνω συστήματα, για την επικοινωνία του πλοίου με την στεριά, για παροχή internet στο πλοίο και άλλες εφαρμογές, που βελτιώνουν τις συνθήκες του πληρώματος, αλλά και της ασφάλεια του πλοίου. Για περισσότερες πληροφορίες: shipping@itelsys.de ή καλέστε στο 210 3418040.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.