Ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει στη δράση!

Οι δυόμιση μήνες χωρίς μπάσκετ και -κυρίως- μακριά από εσάς, μας φάνηκαν… αιώνας! Ωστόσο, ο Πανερυθραϊκός είναι πλέον πανέτοιμος να επιστρέψει εκ νέου στη δράση!

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε νέα δεδομένα στις ζωές μας, περάσαμε όλοι πρωτόγνωρες δοκιμασίες, ωστόσο μέσα από θυσίες και αγώνα τα καταφέραμε! Βγήκαμε νικητές και πλέον είμαστε καθ’ οδόν για τη (σταδιακή έστω) επιστροφή στην καθημερινότητα/κανονικότητα.

Όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, ο Πανερυθραϊκός φρόντισε έστω και από απόσταση να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του, αλλά και στους γονείς τους, αποδεικνύοντας ότι οι οικογενειακοί «δεσμοί» που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν άθικτοι ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Όμως, πλέον βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Πανερυθραϊκός είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί και πάλι από την προσεχή Δευτέρα στις 25 Μαΐου, για αρχή στο Ανοιχτό Γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως, πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς.

Έτσι, σε πρώτη φάση, οι αθλητές μας που είναι γεννημένοι από το 2002 έως το 2007 θα επιστρέψουν ξανά στο παρκέ από την προσεχή Δευτέρα, έχοντας φυσικά λάβει την αναλυτική ενημέρωση από την ομάδα για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προπονήσεων.

Ειδικότερα, η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους θα συνοδεύεται και από συγκεκριμένους και αυστηρούς κανόνες υγειονομικής προστασίας, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και την ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), πάνω στους οποίους θα αναπροσαρμόσει και τη λειτουργία της η Ακαδημία του Πανερυθραϊκού.

Οι κανόνες υγειονομικής προστασίας θα πρέπει να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως (αθλητές, προπονητές, προσωπικό) προκειμένου για την καλύτερη δυνατή πρόληψη από τον ιό που προκαλεί την COVID-19 και έχουν ήδη μοιραστεί σε όλους σας, ώστε να είστε εγκαίρως ενήμεροι.

Το νέο μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε μετά το τέλος κάθε προπόνησης να υπάρχει κενό 20 λεπτών, κατά το οποίο θα απολυμαίνονται οι μπάλες και οι πάγκοι που έχουν χρησιμοποιηθεί, με υλικά προδιαγραφών του Υπουργείου και της ΓΓΑ.

Στη δεύτερη φάση, όσον αφορά στους μικρότερους αθλητές μας, γεννηθέντες από το 2008 έως το 2015, αναμένουμε τις οδηγίες και τις ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς και φυσικά σε συνεννόηση πάντα με την Δημοτική Αρχή.

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε και πάλι από κοντά!

Welcome back! Let’s play basketball again!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα link της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τα έγγραφα τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και να προσκομίσετε στον Σύλλογο, κατά την άφιξή σας στο γήπεδο:

  1. https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf
  2. https://gga.gov.gr/images/%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF_%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%B7%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.pdf

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο στα Τηλέφωνα: 2106200024 & 6936333447.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.