Ο γιατρός του Πανερυθραϊκού στο 24º All-Star Game! Συγχαρητήρια, Ζακ!

Ναι, ο Πανερυθραϊκός θα έχει εκπροσώπηση και στο All-Star Game 2020, το προσεχές Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου, που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου! Και αυτό διότι μαζί με τους κορυφαίους παίκτες και προπονητές της Basket League, θα βρίσκεται και ο γιατρός του Συλλόγου μας, ο Ζακ Μελάγιες!

Ο ΕΣΑΚΕ επέλεξε τον Ζακ, για να είναι ο ένας απ’ τους δύο ιατρούς, που θα καλύψουν τη διοργάνωση-γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, σε μία -αν μη τι άλλο- άκρως τιμητική πρόσκληση για τον γιατρό μας!

Συγκεκριμένα, ο Ζακ Μελάγιες θα είναι ο γιατρός της TEAM MACIULIS, της ομάδος του προπονητή του Προμηθέα Πατρών, Μάκη Γιατρά, και του τεχνικού του Ρεθύμνου Cretan Kings, Βαγγέλη Ζιάγκου, μαζί με μερικούς από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού στην ομάδα του θα αγωνίζονται -μεταξύ άλλων- οι Γιόνας Ματσιούλις (αρχηγός), Τζίμερ Φριντέτ, Γιώργος Παπαγιάννης, Τάιρις Ράις, Ντίνος Μήτογλου, Μάρκους Σλότερ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης!

Συν τοις άλλοις, ο Ζακ Μελάγιες θα είναι γιατρός και των RISING STARS, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους ALL-TIME STARS!

Και, φυσικά, το γεγονός ότι ένα μέλος της Πανερυθραϊκής Οικογένειας θα βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού μπάσκετ (και όχι μόνο) αποτελεί αναμφισβήτητα ξεχωριστή τιμή για τον Πανερυθραϊκό μας και μας γεμίζει υπερηφάνεια!

Πολλά Συγχαρητήρια, Ζακ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.