ΑΟ Μυκόνου-Πανερυθραϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι τοποθετήσεις των Χουχουλή και Σκαραφίγκα

Ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και πέρασε από τη Μύκονο με 95-65 έναντι του ΑΟ Μυκόνου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην κάμερα του Sport Cyclades μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, Δημήτρης Χουχουλής (Πανερυθραϊκός) και Γιώργος Σκαραφίγκας (ΑΟ Μυκόνου).

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Χουχουλής: «Προτού μιλήσω για το παιχνίδι και όντας τόσα χρόνια στον χώρο, θέλω να σχολιάσω πως τέτοια ατμόσφαιρα, σαν αυτή που συναντήσαμε στη Μύκονο, δεν υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ. Συγχαίρω τον κόσμο και τη διοίκηση για τη δουλειά της, ώστε να υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα. Μπορεί με αυτή τη συμπεριφορά ο ΑΟ Μυκόνου να χάνει κάποια πράγματα, ως προς την πίεση στους διαιτητές ή τον αντίπαλο, αλλά μακροπρόθεσμα θα δικαιωθεί, γιατί το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να προχωρήσει σε ένα τέτοιο μοντέλο, για να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, με την παρουσία παιδιών στο γήπεδο και να δίνεται κίνητρο, για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Η εμφάνιση της ομάδας μας, πράγματι, ήταν τέλεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από το πρώτο λεπτό θέσαμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού, συνεχίσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και βάλαμε πίεση και άγχος στον ΑΟ Μυκόνου, ανοίγοντας τη διαφορά, με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Κάποια σουτ, που θα μπορούσαν ίσως να μπουν από την πλευρά του ΑΟ Μυκόνου, δεν μπήκαν λόγω της πίεσης αυτής, που εμείς θέσαμε με το παιχνίδι μας».

Γιώργος Σκαραφίγκας: «Δεν υπάρχει ματς από τη δική μας πλευρά. Από το πρώτο λεπτό έως και το τέλος υπήρχε η ίδια εικόνα, τόσο από εμάς όσο και από τον Πανερυθραϊκό. Μια τέτοια ήττα μονάχα μπορεί να μας βοηθήσει, τα κάστρα πέφτουν μόνο από μέσα. Στο ματς αυτό πήγε να πέσει το κάστρο, δεν ξέρω αν πράγματι έπεσε, αλλά το σίγουρο είναι πως οι ομάδες γαλουχούνται και χτίζονται από τέτοιες ήττες σε σχέση με τη διαχείριση. Το αν οι στόχοι έρχονται ή αν η προσπάθεια γίνεται, έρχεται ως δευτερεύον. Το σίγουρο είναι, ότι δεν αξίζει σε κανέναν από όσους μας στηρίζουν αυτή η εικόνα της ομάδας και απολογούμαι μόνο εγώ, αφού δεν μπορεί ή δε θέλει να απολογηθεί κάποιος άλλος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.