Μέγας Χορηγός του 29ου Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού το «AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»!

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή, ο Πανερυθραϊκός ανακοινώνει ότι το 29ο Basketball Summer Camp του Συλλόγου μας θα φέρει το όνομα και τη Χορηγία του «AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»!

Και είναι τεράστια η υπερηφάνειά μας, που ακόμη μία σπουδαία εταιρεία γίνεται «συμπαίκτης» μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη διαρκή μας εξέλιξη και τις προσπάθειές μας για την Ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες.

ℹ️ Λίγα λόγια για το το «AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ»…

Tο AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ βρίσκεται σε κομβικό σημείο επί της οδού Καλυφτάκη 1 & Μενεξέδων, με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό (έξοδος Ολυμπιακό χωριό) και εξυπηρετεί τα βόρεια προάστια του Νομού Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου σε επιβατικά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνων και δίκυκλα.

Το AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τεχνικού ελέγχου και αναμονής, στις οποίες παρέχονται δωρεάν καφές και wi-fi. Δίνεται επίσης η δυνατότητα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας τεχνικού ελέγχου του οχήματος, ενώ ακολουθεί ανάλυση των αποτελεσμάτων από έμπειρο προσωπικό.

Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή προστίμων το AUTOVISION ΚΤΕΟ ΚΑΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑΣ σας υπενθυμίζει έγκαιρα τις προθεσμίες ελέγχου του οχήματος σας μέσω sms, viber και επιστολής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.