ΜΑΡΟΥΣΙ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το σχόλιο των Χουχουλή, Καμπουρίδη, Σκαραφίγκα και Στασινού

Ο Πανερυθραϊκός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Final Four της Elite League απέναντι στο Μαρούσι, γνωρίζοντας την ήττα με 80-68 σε έναν αγώνα, όπου όμως υπήρξαν μεγάλα κέρδη για το μέλλον. Μετά την αναμέτρηση, στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι Δημήτρης Χουχουλής και Κώστας Καμπουρίδης από τον Πανερυθραϊκό, καθώς και οι Γιώργος Σκαραφίγκας και Ορφέας Στασινός από το Μαρούσι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Χουχουλής (προπονητής Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, ήταν πιο έτοιμο για το παιχνίδι και έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ. Ίσως το νεαρό της ηλικίας και η έλλειψη πείρας να έπνιξε τους παίκτες μου και να μην έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό. Παρ’ όλα αυτά είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και το πλάνο που έχουμε με πολλά νέα παιδιά. Μακάρι να δοθεί στα παιδιά αυτά ξανά η ευκαιρία στο μέλλον, είτε με την Ερυθραία είτε με μια άλλη ομάδα, γιατί θα είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στην εξέλιξή τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, έδειξε πως ο Πανερυθραϊκός έχει μεγάλη δυναμική. Χτίζουμε το όνομά μας σιγά-σιγά και θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν. Επίσης είδαμε πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο, ήρθαν όλοι να στηρίξουν την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσοι τρέχουν και λύνουν όλα τα προβλήματά μας. Θα ήθελα να αφιερώσω την πορεία της ομάδας, γιατί δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φέρουμε την άνοδο, σε έναν άνθρωπο που μας στήριξε στο μέγιστο τα προηγούμενα χρόνια, τον αείμνηστο Δημήτρη Μανωλόπουλο».

Κώστας Καμπουρίδης (παίκτης Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την άνοδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το Μαρούσι ήταν καλύτερο από μας σε κάποια κομμάτια και φάνηκε να το θέλει πιο πολύ. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε».

Γιώργος Σκαραφίγκας (προπονητής Αμαρουσίου): «Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες αλλά και στην ΕΟΚ για την καταπληκτική διοργάνωση. Είμαστε περιχαρείς, είναι μια μεγάλη στιγμή για την πόλη, την ομάδα, τον οργανισμό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που θα παίξουν στην Α1, γιατί θα παίξουν στην Α1. Είμαι ευλογημένος γιατί έχω παίξει πολλά τέτοια ματς και δεν ξέρω το συναίσθημα της αποτυχίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε σε αυτή την ομάδα».

Ορφέας Στασινός (παίκτης Αμαρουσίου): «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανερυθραϊκού. Ξέραμε πως θα ήταν ένας δύσκολος ημιτελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο, μόνο εμείς ξέρουμε πόσα χρόνια παλεύαμε να το πετύχουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.