Στο Λουτράκι για το BP X-Mas Tournament οι Ακαδημίες του Πανερυθραϊκού!

Με προορισμό το όμορφο Λουτράκι αναχώρησε σήμερα η αποστολή των Ακαδημιών του Πανερυθραϊκού μας, προκειμένου να συμμετάσχουν για ακόμη μία χρονιά στο φημισμένο BP X-MAS TOURNAMENT, που διοργανώνει για πέμπτη σεζόν η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από τις 27 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, στο SPORTCAMP του Λουτρακίου!

Συγκεκριμένα, τα Τμήματα των U13 (2006), U12 (2007) και U11 (2008) θα δώσουν ΚΑΙ φέτος το παρών σε ένα απ’ τα πιο δυνατά Τουρνουά μικρών ηλικιών, πάντοτε με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των αθλητών μας, αλλά κυρίως να αποκτήσουν τα παιδιά μας πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες ζωής, να “μεγαλώσουν” και να ωριμάσουν ακόμη περισσότερο μέσα από την -ξεχωριστή- διαδικασία και, τέλος, να “δεθούν” σαν σύνολο, να δημιουργήσουν ακόμη πιο ισχυρούς “δεσμούς” μεταξύ τους!

Οι μικροί μας αθλητές μαζεύτηκαν από νωρίς το πρωί στο “Στέλιος Καλαϊτζής”, ενημερώθηκαν αναλυτικά για το αγωνιστικό τους πρόγραμμα στο Λουτράκι και αφού ο Δημήτρης Χουχουλής τους έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές, παρουσία των 6 προπονητών μας που ακολούθησαν την αποστολή, εν συνεχεία πήραν τις βαλίτσες τους και γεμάτοι χαμόγελα έφυγαν για το όμορφο… Χριστουγεννιάτικο μπασκετικό ταξίδι τους!

🆚 Αντίπαλοι U13 (2006): PAO BC ACADEMY, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Αίας Ευόσμου (Θεσ/νίκη), ΑΟΝΑ, Ποσειδών Λουτρακίου.

🆚 Αντίπαλοι U12 (2007): PAO BC ACADEMY (Green), PAO BC ACADEMY (White), Κολλέγιο Deree, Ολυμπιάδα Παπάγου, ΑΟΝΑ, Αίας Ευόσμου (Θεσ/νικη).

🆚 Αντίπαλοι U11 (2008): PAO BC ACADEMY (Green), PAO BC ACADEMY (White), PAO BC ACADEMY (Black), Γλυκά Νερά, Ποσειδών Λουτρακίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.