Κύπελλο Ελλάδος: Επίσημο ποδαρικό στη σεζόν με πρόκριση επί του Τρίτωνα!

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τον Πανερυθραϊκό, αφού στο πρώτο του επίσημο ματς, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (1η Αγωνιστική, Α’ Φάση), πραγματοποιώντας σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να επιβληθεί του Τρίτωνα με 54-70, στο κλειστό του Στρέφη και να προκριθεί στην επόμενη Φάση της διοργάνωσης!

Στη Αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πανερυθραϊκός μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρδίτσα, την προσεχή Τετάρτη 16/9. Η προσεχής αντίπαλος της ομάδας μας, κέρδισε την πρόκριση, επικρατώντας του Κόροιβου Αμαλιάδας με 93-66.

Στα της αναμέτρησης, παρότι οι παίκτες μας είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 32-27 στο 20′, στο δεύτερο μισό του ματς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι. Με ένα εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 22-2, από την έναρξη της επανάληψης μέχρι και το 28′, ο Πανερυθραϊκός, με πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση (σ.σ. χαρακτηριστικό ότι σκόραραν οι 10 από τους 11 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν), ξέφυγε με 34-49, γέρνοντας καθοριστικά την πλάστιγγα υπέρ του. Μέχρι το τέλος του ματς, η ομάδα μας διαχειρίστηκε εξαιρετικά τη διαφορά που είχε «χτίσει», για να φτάσει άνετα στο τελικό 54-70 και την πρόκριση στην επόμενη Φάση!

Σύσσωμος ο Πανερυθραϊκός αφιερώνει τη νίκη-πρόκριση στον Λουκά Γιαουρτόγλου, που οι τελευταίες μέρες είναι δύσκολες για εκείνον, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του, και όλοι στον Σύλλογο είναι δίπλα του. Λουκά, ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και να πάνε όλα καλά!

Δεκάλεπτα: 12-18, 32-27, 40-53, 54-70

Διαιτητές: Καλδίρης, Τσολάκος, Γιακείμη

Τρίτωνας (Μιχελάκος): Καφέζας 16 (4), Θεοδώρου, Γερομιχαλός, Κόκκαλης 7 (1), Σταθόπουλος, Μάντζαρης 14 (3), Παπαδημητρίου 5 (1), Νάνος 2, Πράπας 1, Τσιώκος 9.

Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Παππάς 19 (2), Κοντούδης, Καλλιανιώτης 6 (1), Ντουζίδης 4 (1), Βουγιούκας 4, Σκάνδαλος 6, Γιαουρτόγλου 7, Καμπουρίδης 4, Αθανασούλας 10 (1), Κατσόγιαννης 2, Φιλιππάκος 8.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

«Ο Πανερυθραϊκός θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο με στόχο ανάλογες επιτυχίες στην νέα Elite League»

Άφησαν το στίγμα του νέου Πανερυθραϊκού οι Δημήτρης Χουχουλής και Τάσος Καλλιανιώτης στη συνέντευξη Τύπου για την Elite League της σεζόν 2023-2024 Η αντίστροφη μέτρηση

Περισσότερα »

Πανερυθραϊκός: Με υποσχετική στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Καραΐσκος και Χατζηθεοδώρου

Επένδυση στα όνειρά τους Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει την παραχώρηση των αθλητών του, Ανάσταση Καραΐσκου και Γιώργου Χατζηθεοδώρου, στον Απόλλωνα Σμύρνης με υποσχετική.

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.