Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σάββας Γεωργιάδης!

Ευτυχώς, η ζημιά που υπέστη ο Σάββας Γεωργιάδης, στο χθεσινό ματς πρόκρισης του Πανερυθραϊκού απέναντι στον Αμύντα, δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο φάνηκε αρχικά, με τον νεαρό γκαρντ της ομάδας μας να στέκεται τυχερός μέσα στην ατυχία του και τις… καρδιές όλων μας να επανέρχονται στις θέσεις τους!

Ο τραυματισμός του, στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, «πάγωσε» τους πάντες, προκαλώντας μεγάλο «σοκ» σε όλους, αφού είναι νωπές οι μνήμες των πολλών σοβαρών τραυματισμών για την ομάδα μας φέτος.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιατρικές εξετάσεις ήταν ενθαρρυντικές, αφού έδειξαν ότι ο Σάββας απέφυγε τα χειρότερα (σ.σ. όπου «χειρότερα», βάλτε χειρουργείο…), έχοντας υποστεί κάκωση αριστερού γόνατος και οστικό οίδημα μηριαίου και κνημιαίου κονδύλου.

Όπερ σημαίνει, ότι ο ταλαντούχος αθλητής μας θα είναι σε θέση να πατήσει και πάλι παρκέ σε περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες και κορωνοϊού… επιτρέποντος θα μπορεί να επιστρέψει υγιέστατος στο Κολλέγιο του (Delta State University), στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας απερίσπαστος τις σπουδές του και το Μπάσκετ, μετά την πλήρη υποτροφία που είχε λάβει μέσα από το Πρόγραμμα του Πανερυθραϊκού μας, προ δύο ετών!

Σάββα, «σιδερένιος» και ταχεία ανάρρωση, με την ευχή όλων μας να είσαι πάντα υγιής και αυτή να είναι η τελευταία σου ατυχία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.