Έβαλε... μπρος τις μηχανές ο νέος Πανερυθραϊκός!

Έβαλε… μπρος τις μηχανές ο νέος Πανερυθραϊκός!

Έβαλε… μπρος τις μηχανές ο νέος Πανερυθραϊκός!

Από το “Στέλιος Καλαϊτζής” ξεκίνησε η νέα εποχή για τον Πανερυθραϊκό, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί απόψε την πρώτη της συνάντηση, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας, εν όψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόουτς Χουχουλής, μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και πολλά χαμόγελα, καλωσόρισε παλιούς και νέους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ευχήθηκε υγεία σε όλους και εξέφρασε την πίστη του ότι με σκληρή δουλειά οι στόχοι της ομάδας θα εκπληρωθούν!

Η ομάδα μας θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις στο “σπίτι” της, το “Στέλιος Καλαϊτζής”, μέχρι και την Τετάρτη, όταν και οι παίκτες μας θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ, με τις πρωινές προπονήσεις να “μεταφέρονται” εν συνεχεία στο Ζηρίνειο, στο οποίο, εξάλλου, ο Πανερυθραϊκός πραγματοποιεί… παραδοσιακά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.