Επένδυση με Καλύβα και Κουτουλίδη ο Πανερυθραϊκός

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με στόχο την επίτευξη του μακρόπνοου οράματος του Προέδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για τη δημιουργία ενός από τα καλύτερα Προγράμματα Μπάσκετ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη στελέχωση της Εφηβικής μας ομάδας (U18 Reds) με τους αθλητές Γιώργο Καλύβα και Χρήστο Κουτουλίδη, επενδύοντας στις μικρές ηλικίες και στο «αύριο» του αθλήματος, που είναι και η βασική προτεραιότητα του Συλλόγου.

Στόχος, εξάλλου, του Πανερυθραϊκού, είναι να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ η Εφηβική μας ομάδα, κατορθώνοντας σε βάθος χρόνου να τροφοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την ανδρική ομάδα (που θα αποτελεί τη συνέχεια της Ακαδημίας μας), συνδυάζοντας πάντοτε τον πρωταθλητισμό με τη συνολικότερη παιδεία των παιδιών μας, που είναι και η σημαντικότερη και στρατηγική επιδίωξη του Συλλόγου μας, στη νέα «εποχή» του Πανερυθραϊκού.

Ο Γιώργος Καλύβας (γεν. 2003, γκαρντ), την τελευταία τριετία ήταν επίσης μέλος της PAO BC Academy, αγωνιζόμενος τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2018-2019), όσο και με εκείνη της Triple Crown (2017-2018 / 2019-2020), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Ηλυσιακού. Υπήρξε μέλος των Εθνικών ομάδων Παμπαίδων και Παίδων, ενώ έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ το 2018 με την Triple Crown και συμμετείχε στο Final-Four Παίδων της ΕΣΚΑ το 2019 με τον Παναθηναϊκό.

Ο έτερος νεοαποκτηθείς Έφηβος του Πανερυθραϊκού, ο Χρήστος Κουτουλίδης (γεν. 2003, γκαρντ) μέχρι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην PAO BC Academy με τη φανέλα της Triple Crown (2015-2020), έχοντας ξεκινήσει το μπάσκετ από τον ΓΣ Αμαρουσίου (2011-2012), για να μεταπηδήσει εν συνεχεία στην Νίκη Αμαρουσίου. Συμμετείχε στα Κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων μέσα από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΣΚΑ, ενώ τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΚΑ με την Triple Crown.

Γιώργο και Χρήστο, καλώς ήρθατε στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί πολλές, πολλές όμορφες στιγμές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.