Έναρξη συνεργασίας με την Ψυχολόγο Αλεξάνδρα Μιχοπούλου!

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης του Προγράμματος του Συλλόγου, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με χαρά και -κυρίως- αίσθημα ευθύνης προς τα παιδιά μας και τους γονείς, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Συμβουλευτική Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπεύτρια (MSc), Αλεξάνδρα Μιχοπούλου!

Έτσι, ο Πανερυθραϊκός εγκαινιάζει ακόμη μία καινοτομία στο Πρόγραμμά του, μένοντας πιστός στο πλάνο που έχει τεθεί, σε αυτή τη νέα «εποχή» του Συλλόγου, και εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις πολύπλευρες δραστηριότητές του, στην προσπάθεια της συνεχούς εξέλιξης του Τμήματος Μπάσκετ, με βασικό στόχο το συνδυασμό σωστής μάθησης και διδασκαλίας του αθλήματος, με παράλληλη διαπαιδαγώγηση και καλλιέργεια της ίδιας της προσωπικότητας και του πνεύματος των αθλητών, πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο στο «αύριο» των παιδιών μας!

Στόχοι, μέσα από τη συνεργασία μας με την κ. Αλεξάνδρα Μιχοπούλου είναι:

– η Ατομική υποστήριξη και καθοδήγηση σε αθλητές όλων των ηλικιών
– η Ψυχοεκπαιδευτική συνεργασία με προπονητές και γονείς
– η Συμβουλευτική στη Διαχείριση Άγχους, Συναισθημάτων, Επιτυχιών/Αποτυχιών
– η Ενίσχυση Ψυχικής Ανθεκτικότητας και Βελτιστοποίηση Απόδοσης
– η Αντιμετώπιση τάσεων Εγκατάλειψης/Παραίτησης
– η Ενίσχυση μηχανισμών Αυτοσυγκέντρωσης και Διαχείριση Ελλειματικής Προσοχής

Καλωσορίζουμε τη Συμβουλευτική Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπεύτρια (MSc), Αλεξάνδρα Μιχοπούλου, στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο σημαντικότατο έργο της!

Who Is Who

Η επιλογή της κ. Αλεξάνδρας Μιχοπούλου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού έγινε με στοχευμένα και προσεκτικά κριτήρια. Και αυτό διότι πρόκειται για νέα και ταλαντούχα, αλλά ταυτόχρονα πολυπτυχιούχο επιστήμονα, με διεθνείς σπουδές στον κρίσιμο και ευαίσθητο Κλάδο της Ψυχολογίας. Είναι απόφοιτη Κατεύθυνσης Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, για να ακολουθήσει μετέπειτα διεθνείς σπουδές, αφού είναι Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του University of Sussex, αλλά και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία του University of Edinburgh (MSc). Συν τοις άλλοις, έχει εργαστεί στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.