Έδωσε αίμα και… ζωή ο Πανερυθραϊκός!

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, συμμετείχε ο Πανερυθραϊκός, ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις του ιατρικού κόσμου για άμεση αύξηση των αποθεμάτων αίματος, τα οποία λιγοστεύουν δραματικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έτσι, κλιμάκιο του Πανερυθραϊκού βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς (Δήμος Κηφισιάς), όπου αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλοι της ομάδας μας, συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία χάρισαν ζωή στους συνανθρώπους μας που -ειδικά τούτες τις δύσκολες ώρες- το έχουν ανάγκη!

Δίνουμε όλοι μαζί ακόμη έναν σπουδαίο αγώνα, για να βγει νικήτρια η ΖΩΗ! ❤️

#MenoumeSpiti #menoume_dynatoi #aimodosia #ethelontiki_aimodosia 💉

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Πανερυθραϊκού ΑΣ εύχονται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, με αφορμή την επέτειο των 204 ετών από την Επανάσταση

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.