Διπλή ενίσχυση... μέλλοντος για τον Πανερυθραϊκό!

Διπλή ενίσχυση… μέλλοντος για τον Πανερυθραϊκό!

Διπλή ενίσχυση… μέλλοντος για τον Πανερυθραϊκό!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με το βλέμμα στο μέλλον, ανακοινώνει την απόκτηση των ταλαντούχων Γιάννη Πασχαλίδη και Στέλιου Κόπτσα, οι οποίοι θα ενισχύσουν την Εφηβική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ, συμμετέχοντας παράλληλα και στην ανδρική μας ομάδα.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης (17χρ., φόργουορντ) τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία είχε αξιοσημείωτη πορεία, τόσο στο Εφηβικό (3η θέση στα πλέι-οφ της ΕΣΚΑ), όσο και στο Παιδικό τμήμα (4η θέση στα πλέι-οφ της ΕΣΚΑ), έχοντας ωστόσο ξεκινήσει το μπάσκετ από τις Ακαδημίες της ΚΑΠ. Έχει κληθεί, επίσης, στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων.

Ο έτερος νεοαποκτηθείς έφηβος του Πανερυθραϊκού, ο Στέλιος Κόπτσας (17χρ., πόιντ γκαρντ), τη χρονιά που προηγήθηκε, ήταν βασικός συντελεστής της 2ης θέσης που πανηγύρισαν τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, όπως και της 4ης θέσης του Ίκαρου Καλλιθέας στα πλέι-οφ της ΕΣΚΑΝΑ. Πριν από τον Ίκαρο, ο Κόπτσας είχε αγωνιστεί επίσης στη BAC (ΑΟΚ Ακαδημία Αθηνών), απ’ όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ (2011-2013), αλλά και στο Κολέγιο Deree για πέντε χρόνια (2013-2018), ενώ ήταν και στην προεπιλογή για την Εθνική Παίδων.

Οι δύο νεαροί αθλητές αποκτήθηκαν με την προοπτική αφενός να αποτελέσουν βασικά “γρανάζια” της Εφηβικής ομάδας του Πανερυθραϊκού στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ και αφετέρου να έχουν ρόλο και στο ανδρικό τμήμα, με το Τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου να δημιουργεί στέρεο παρόν, “χτίζοντας” ταυτόχρονα για το μέλλον…!

Γιάννη, Στέλιο, καλωσήρθατε στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες, στη νέα εποχή του Συλλόγου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.