Δημήτρης Χουχουλής στην παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος: «Η Α2 ενώνει όλη την Ελλάδα»

Δημήτρης Χουχουλής στην παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος: «Η Α2 ενώνει όλη την Ελλάδα»

Και εγένετο… Elite League! Η Ομοσπονδία πραγματοποίησε, σε μία «ζεστή» και όμορφη εκδήλωση στο ΟΑΚΑ, τα αποκαλυπτήρια του νέου Πρωταθλήματος της Α2, παρουσιάζοντας τις καινοτομίες, τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που εισήγαγε, με στόχο την πραγματική ανάπτυξη, αναβάθμιση και ανανέωση του ελληνικού μπάσκετ.

Μάλιστα, εν μέσω αυτού του «αέρα» αλλαγής και ανανέωσης, η Α2 μετονομάζεται πλέον σε «Elite League», με τον προπονητή του Πανερυθραϊκού μας, Δημήτρη Χουχουλή, να εκπροσωπεί τον Σύλλογο στην εκδήλωση της ΕΟΚ (την οποία παρουσίασαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γ.Γ. Νίκος Νικολόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του «Ερρίκος Ντυνάν» Γιώργος Σκούρτης), χαιρετίζοντας με τη σειρά του τη νέα αυτή προσπάθεια και στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ελληνικού μπάσκετ.

«Χαίρομαι που βλέπω εδώ ανθρώπους που έχουν βάλει πλάτη για να υπάρχει το ελληνικό μπάσκετ ζωντανό. Τα νέα δεδομένα που βάζει η Ομοσπονδία έπρεπε να είχαν γίνει πολύ πιο πριν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να αντιμετωπίζουμε το πρωτάθλημα σαν ένα προϊόν που θα δώσει ώθηση στο άθλημα και θα φέρει νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, που θα μπουν στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ σαν πρωταγωνιστές. Η Α2 ενώνει όλη την Ελλάδα, δημιουργεί συγκινήσεις και ελπίζω να έχουμε υγεία και δύναμη. Ο θεσμός του Final-4 θα δώσει μεγάλο ενδιαφέρον, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χαρούμε την καλύτερη χρονιά της Α2», δήλωσε ο κόουτς Χουχουλής, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση-παρουσίαση της «Elite League».

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της εκδήλωσης του νέου Πρωταθλήματος της Α2 (νυν Elite League), αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Χουχουλή στο 8′.00”:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.