Χρήστος Στεφανής, ο νέος Strength and Conditioning Coach του Πανερυθραϊκού!

Χρήστος Στεφανής, ο νέος Strength and Conditioning Coach του Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Στεφανή, ο οποίος θα είναι ο νέος Strength & Conditioning Coach του Συλλόγου!

Ο νέος συνεργάτης του Πανερυθραϊκού ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδίκευση στην Καλαθοσφαίριση, ενώ έχει πιστοποίηση στη Θεραπευτική Άσκηση ως Corrective Exercice Specialist από τη NASM και την Anatomy Trains, όπως και στον τομέα της αθλητικής απόδοσης από την EXOS. Έχει εργαστεί με επιτυχία ως γυμναστής σε Σπόρτιγκ, Αθηναϊκό (Α2 Γυναικών), Πικέρμι και ΟΦΗΗ, διαθέτοντας παράλληλα και πολυετή εμπειρία (10 ετών) στον χώρο του personal training. Τέλος, ως παίκτης έχει διαγράψει 25ετή επιτυχημένη πορεία σε υψηλό επίπεδο (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Χολαργό, ΦΕΑ, ΚΑΟ Κορίνθου, Πορφύρα, Γαλάτσι, ΟΦΗΗ, κ.α.).

Χρήστο, σε καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε ΜΑΖΙ να «γράψουμε» νέες, «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Δημήτρης Χουχουλής: «Ο Πανερυθραϊκός ξέρει κάθε χρόνο να παρουσιάζει κάτι διαφορετικό»

Η συνέντευξη του τεχνικού του Πανερυθραϊκού στην εκπομπή Sportal Euroleague Show Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και αγωνιστικός διευθυντής του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής, παραχώρησε μια

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.