Χουχουλής: «Με την ίδια συνέπεια και συγκέντρωση»

Να διατηρηθεί στα ίδια αγωνιστικά επίπεδα θέλει ο Πανερυθραϊκός, με την ομάδα μας να υποδέχεται αύριο, Κυριακή 2/2 και ώρα 17:00, στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”, την Πεντέλη, για την 17η Αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Αμφίβολος παραμένει ο Λουκάς Γιαουρτόγλου, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με δεδομένη πάντα την απουσία του Γιώργου Δέλλιου. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Δημήτρης Χουχουλής, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr, περιμένει απ’ τους παίκτες του να παίξουν ΚΑΙ για τους απόντες σε ακόμη ένα παιχνίδι…

«Δουλέψαμε πολύ καλά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδος, συμπεριλαμβανομένου και του φιλικού με την Εθνική Εφήβων μεσοβδόμαδα, όπου βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Περιμένουμε και τον Γιαουρτόγλου μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο θέλω να δω απ’ τους παίκτες μου να παίξουν ξανά ΚΑΙ για τους απόντες και να δείξουν την ίδια συνέπεια και συγκέντρωση των τελευταίων παιχνιδιών. Και -παρότι τετριμμένο- είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να βάζουμε ως στόχο τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, αντιμετωπίζοντάς τον ως τον σημαντικότερο της χρονιάς…», υπογράμμισε ο κόουτς Χουχουλής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.