«Δύο στα δύο» για την ομάδα Παίδων
Το «2 στα 2» στην Α1 Παίδων ΕΣΚΑ πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός, με τους U16 Reds να περνούν από τη Ριζούπολη με 69-52 έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης, συνεχίζοντας σε νικηφόρα πορεία.
Οι παίκτες του Κώστα Αγγέλου από νωρίς έθεσαν τις βάσεις επικράτησης, προηγούμενοι με 14-25 στην πρώτη περίοδο, με το μοτίβο να παραμένει ίδιο επί της ουσίας στη συνέχεια και με την ομάδα μας, με αυτό τον τρόπο, να παίρνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για την τρέχουσα σεζόν.
Ο επόμενος αγώνας μας είναι την Τρίτη (1/10, 21:30) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 52-69
Διαιτητές: Οικονόμου, Σέλληνας
Δεκάλεπτα: 14-25, 24-37, 43-56, 52-69
Απόλλων Σμύρνης (Χεργκελεντζής): Δημακόπουλος 6, Κόντος 11 (1), Μαργαρίτης 3, Ψαράς, Λαδάς, Καραθάνος 1, Παπαδάτος 9, Ζάνιας, Χάνος, Ζάχος 5 (1), Ξεμαντήλωτος 15 (2), Παπαδάτος 2.
Πανερυθραϊκός (Αγγέλου-Γιαουρτόγλου): Γουνόπουλος 4, Σκονδρέας, Αεράκης, Κούρτας, Φωτόπουλος 7, Πουλίτσης 9, Λολας 21 (2), Μάνεσης 7 (1), Σοφιανός, Φραγκιαδάκης 14, Παπαδριάνος, Κωνσταντινόπουλος 7.



