Αναστέλλονται όλα τα Πρωταθλήματα λόγω κορωνοϊού – Μετατίθενται για δύο εβδομάδες αργότερα

Την αναστολή των όλων των Πρωταθλημάτων σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο και τη μετάθεσή τους για τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα αποφάσισε η ΕΟΚ, αξιολογώντας την επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, καθώς η έξαρση της πανδημίας και η εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν επιτρέπει την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Έτσι, οι αγώνες της προσεχούς Αγωνιστικής (13ης) της Α2, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της εντός έδρας αναμέτρησης του Πανερυθραϊκού με την Ελευθερούπολη, που είχαν οριστεί για τις 8/1 θα μετατεθούν για τις 22/1, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν και τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ οι προπονήσεις δεν θα επηρεαστούν από την προσωρινή διακοπή των Πρωταθλημάτων και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά, πάντοτε με την αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με την ευχή ότι το 5ο επιδημικό κύμα του κορωνοϊού θα είναι και το τελευταίο και μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (03/01) με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων, αλλά και με άλλες αθλητικές ομοσπονδίες, το ΔΣ της ΕΟΚ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται και οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν. Εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ: Στο σπίτι μας ξανά για ακόμη μια νίκη στην Elite League

Μπροστά στον κόσμο μας για ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα Το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνα του δίνει ο Πανερυθραϊκός στην Elite League, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό

Περισσότερα »

Panerythraikos BC goes to the USA: Ο Πανερυθραϊκός ξανά σε κολέγια των ΗΠΑ με Team Ambassador τον Άλεξ Βουγιούκα

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξή του, δημιουργώντας επαφές με κολέγια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πέρυσι τέτοια εποχή, άλλωστε, η ομάδα έκανε το πρώτο της ταξίδι

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.