Ανανέωσε για έκτο χρόνο ο Αντωνίου!

Ανανέωσε για έκτο χρόνο ο Αντωνίου!

Ανανέωσε για έκτο χρόνο ο Αντωνίου!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την παραμονή του Τάσου Αντωνίου στην ομάδα μας για ΕΚΤΗ διαδοχική σεζόν!

Πλέον, ο Τάσος αποτελεί έναν απ’ τους μακροβιότερους παίκτες του Συλλόγου, όντας ο τρίτος παλαιότερος του ρόστερ -πίσω από τους δύο αρχηγούς- και ως πρότυπο αγωνιστικότητας, υπομονής, ομαδικότητας και αυταπάρνησης για το συμπαίκτη και την ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει να “κουβαλάει” το #13 στην πλάτη του για ακόμη έναν χρόνο, καταλαμβάνοντας δικαιωματικά θέση στη νέα εποχή του Πανερυθραϊκού, αλλά και στην ιστορία της ομάδας!

Στο πλαίσιο της ανανέωσής του για έκτη συνεχόμενη σεζόν, ο έμπειρος φόργουορντ, παραχωρώντας δηλώσεις στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού, υπογράμμισε: «Η επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί και σε σε αυτή τη νέα “σελίδα” για τον Πανερυθραϊκό ήταν κοινή, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από εκείνη της διοίκησης και του κόουτς Χουχουλή, στον οποίο -όσο κι αν τσακωνόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στην ένταση των αγώνων ή των προπονήσεων, οφείλω πολλά, όσον αφορά στην εξέλιξή μου. Κάθε χρόνο που περνά αισθάνομαι τον Πανερυθραϊκό όλο και περισσότερο οικογένειά μου και αυτό είναι φυσιολογικό, έπειτα από τόσα χρόνια συμπόρευσης και όσα έχουμε περάσει μαζί. Και όπως είχα πει, εξάλλου, και παλιότερα ο Πανερυθραϊκός ξέρει να “χτίσει” σχέσεις και το αποδεικνύει διαρκώς. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα κάνω ότι περνάει απ’ το χέρι μου για να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου στην επόμενη μέρα του Συλλόγου. Και φυσικά πάντοτε έχοντας μαζί μας τους φιλάθλους μας, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας ακόμη πιο δυναμικά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.