ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο Πανερυθραϊκός BC παρακολουθεί διαρκώς, με αγωνία, ανησυχία, αλλά και ψυχραιμία τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας (η οποία βρίσκεται στη μεγαλύτερη έξαρση της μέχρι τώρα πορείας της), όπως και τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της μετάδοσης του ιού.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της ανακοίνωσης των νέων μέτρων από πλευράς κυβέρνησης, που περιλαμβάνονται και οι αθλητικές δραστηριότητες, αφού αποφασίστηκε η δραστική μείωση (στο 10% της χωρητικότητας) των φιλάθλων στα γήπεδα, ο Πανερυθραϊκός προασπίζοντας πάντοτε την ασφάλεια των αθλητών του και τη δημόσια Υγεία, αλλά και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα, ανακοινώνει την απόφασή του να τελούνται οι προσεχείς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, προκειμένου να μην διακινδυνεύσει την παραμικρή διασπορά του κορωνοϊού, ειδικά τώρα, μετά τη σημερινή έκρηξη στον αριθμό κρουσμάτων.

Αυτό, μέχρις ότου οι ειδικοί να αξιολογήσουν ότι τα μέτρα είχαν θετικό αντίκτυπο και οι θεατές μπορούν να γεμίσουν εκ νέου τα γήπεδα με τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας βεβαίως, αλλά δίχως περιορισμούς στη χωρητικότητα. Εξάλλου, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας στο «ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΌΣ LIVE TV» της ιστοσελίδας μας και στο Επίσημο Κανάλι μας στο YouTube, μέσω live streaming.

Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, μερικές μόνο εβδομάδες προτού συμπληρωθούν δύο χρόνια από την εμφάνιση της πανδημίας στη χώρα μας, το κρίσιμο ζήτημα για εμάς, ως Σωματείο με χαρακτήρα κατά βάση Αναπτυξιακό, όπως ανακοίνωσε άλλωστε και προ ημερών ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Τσικόπουλος, είναι η διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της Ακαδημίας μας, αλλά και της συνέχισης των αγωνιστικών και προπονητικών υποχρεώσεων όλων των Τμημάτων μας, από τις ηλικίες «Baby» (5-6 ετών), μέχρι και της ανδρικής μας ομάδας. Θα είναι σοβαρότατο πισωγύρισμα και με απρόβλεπτες συνέπειες ένα νέο «λουκέτο» στον Αθλητισμό, γι’ αυτό και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε οι αθλητές -μικροί και μεγάλοι- να παραμείνουν ενεργοί και… εντός παρκέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

U18 Reds: Για να κοιτάξουν πιο ψηλά με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει, βήμα προς βήμα, την εξέλιξη του αναπτυξιακού του προγράμματος, με τους U18 Reds να έχουν υπάρξει την φετινή σεζόν χαρακτηριστικούς του εκφραστές,

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.