Πανερυθραϊκός: Ο Σεπτέμβριος μπήκε… με δράση στην Ακαδημία μας

Την αρχή… με νίκη οι U18 Reds

Ο Σεπτέμβριος βρήκε τον Πανερυθραϊκό… στο παρκέ, με την αγωνιστική δράση να ξεκινά και την ομάδα μας πάντοτε να δίνει ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομής, με τους U18 Reds και τους U16 Reds να μπαίνουν πρώτοι στη «μάχη», ξεκινώντας από τα πρωταθλήματα Rising Stars και Gen A Stars U16 της ΕΟΚ, παίζοντας για την πρόκριση στην κανονική περίοδο, προτού αρχίσει και το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ στην ηλικιακή τους κατηγορία.

Την αρχή έκαναν οι U18 Reds, υπό τις οδηγίες των Αλέξανδρου Μπάρδα, Παναγιώτη Χατζή και Ανδρέα Βήχου, επικρατώντας του ΓΣ Βριλήσσια με 90-42 στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» και παίρνοντας την πρόκριση, συνεχίζοντας στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος Rising Stars. Οι Εφηβοί μας, κάπως έτσι, μπήκαν… με το δεξί στην νέα αγωνιστική περίοδο και συνεχίζουν να διεκδικούν τη θέση τους στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Σύντομα, φυσικά, θα ξεκινήσει και το νέο τους ταξίδι στην Α’ Εφήβων της ΕΣΚΑ, εκεί όπου στις 15 Σεπτεμβρίου (21:45) θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς, στο Κλειστό «Δημ. Βικέλας».

Πανερυθραϊκός-ΓΣ Βριλήσσια 90-42
Διαιτητές
: Βαλουξής-Κωστάκης
Δεκάλεπτα: 24-8, 52-17, 71-27, 90-42
Πανερυθραϊκός (Μπάρδας-Χατζής-Βήχος): Υφαντής 12 (2), Μισαηλίδης 4, Σοφιανός 13, Σκονδρέας 8 (2), Φωτόπουλος 8, Μάνεσης 9 (1), Κουφόπουλος 12 (1), Μικέλης 4, Φραγκιαδάκης 2, Μπροκαλάκης 4, Τζιάνο 13 (1), Αγγελόπουλος 1
ΓΣ Βριλήσσια (Λαούδης): Σαραμαντής 3, Κοντογιώργης 3 (1), Απέργης 9, Γιαννάκου 6 (1), Παπαβασιλείου 2, Περιστέρας 6, Λιαρόπουλος, Ζήσης 3 (1), Μπιτούνης 3, Σαντοριναίος 7, Ζιάκας, Σταματόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.