2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Στη 2η θέση τα Μίνι του Πανερυθραϊκού! 

2° «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Στη 2η θέση τα Μίνι του Πανερυθραϊκού! 

2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Στη 2η θέση τα Μίνι του Πανερυθραϊκού!

Με ακόμη δύο πολύ όμορφους αγώνες και πολλά, πολλά χαμόγελα από όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος, το οποίο είναι εξάλλου και το σημαντικότερο σε αυτές τις ηλικίες, ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μίνι (2007) που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του αξέχαστου διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, με τον Πανερυθραϊκό να πραγματοποιεί εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση και να κατακτά τη 2η θέση! 

Τα Μίνι του Πανερυθραϊκού μας, μετά τη σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό και πρόκριση απέναντι στον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό, αντιμετώπισε στον Μεγάλο Τελικό τον Πανιώνιο και “έγραψε” ακόμη μία άκρως ικανοποιητική εμφάνιση, γνωρίζοντας ωστόσο αυτή τη φορά την ήττα και τερματίζοντας στη 2η θέση, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κατακτά άξια την 1η θέση στο Τουρνουά!

Για ακόμη μία φορά, ο προπονητής μας, Χάρης Μπίσκας, χρησιμοποίησε το μάξιμουμ των αθλητών που δικαιούται (15), ώστε να δώσει τη χαρά του παιχνιδιού σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται. Όπως κι έγινε, με όλους τους αθλητές μας να διασκεδάζουν και με το παραπάνω τη συμμετοχή σε μία τόσο σημαντική και ξεχωριστή διοργάνωση, αποκτώντας παράλληλα πολύτιμες εικόνες!

Την 3η θέση του Τουρνουά κατέλαβε το Περιστέρι, που επικράτησε του Παναθηναϊκού (PAO BC Academy) στον Μικρό Τελικό!

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, στην κορύφωση των εκδηλώσεων του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Maccabi FOX Tel Aviv, της Fenerbahce Beko και της AX Armani Exchange Olimpia Milan, όπου όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Τουρνουά Μίνι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και φυσικά στον Παναθηναϊκό για την εξαιρετική διοργάνωση, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.