«20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ»: The Story So Far…

Η φετινή σεζόν είναι ιστορική για τον Πανερυθραϊκό… Και αυτό διότι η «ζωντανή ιστορία» του Συλλόγου μας, ο «αρχιτέκτονας» της ομάδος, ο Δημήτρης Χουχουλής συμπληρώνει 20 ΧΡΟΝΙΑ στον Πανερυθραϊκό!

Η συγκυρία, με το παγκόσμιο ξέσπασμα της πανδημίας του Κορωνοϊού, δεν μας αφήνει να γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε αυτή τη σπουδαία ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο, ωστόσο με αφορμή την Επέτειο των 20 ΧΡΟΝΩΝ του κόουτς Χουχουλή στην ομάδα μας, ο Πανερυθραϊκός προχωρά στην καμπάνια «20 Years Coach Xouxoulis», με σειρά δημοσιεύσεων, δράσεων, συνεντεύξεων, αναδρομή σε ιστορικές στιγμές, κ.ά., στα Social Media και την Επίσημη Ιστοσελίδα του Πανερυθραϊκού μας, αφιερωμένες φυσικά σε όλη αυτή τη σπουδαία 20ετή κοινή πορεία με τον προπονητή μας!

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι έπειτα από κλήρωση, ΔΕΚΑ τυχεροί κάτοχοι των Επετειακών Καρτών Ελευθέρας Εισόδου «20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ» θα κερδίσουν το… Μυστικό της Επιτυχίας του Δημήτρη Χουχουλή με την πρωτότυπη υπογραφή του!

#20YearsCoachXouxoulis, λοιπόν, hashtag το οποίο ακολουθεί εξάλλου τον Πανερυθραϊκό από την αρχή της φετινής σεζόν και… μείνετε συντονισμένοι!

The story so far…!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Περρισσότερα Νέα

Πανερυθραϊκός: Η τρίτη εβδομάδα του 32ου Navarino Basketball Summer Camp είχε… αύρα πρωταθλητή Ευρώπης με την παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή (photo gallery)

Συνεχίζουμε δυναμικά για άλλη μία εβδομάδα! Το 32ο Navarino Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού συνεχίστηκε για τρίτη εβδομάδα (1-5/7) στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», με τους

Περισσότερα »

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλώ διαβάστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας.